Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Otthontanulás - programok, távoktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Otthontanulás - programok, távoktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: otthontanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
A Waldorf-pedagógia

A Waldorf-pedagógia

Ez a pedagógiai felfogás hangsúlyozottan tiszteletben tartja a gyermekek, a diákok és szülők vallásos és egyéb meggyőződését, valamint az eltérő nemzeti kultúrák sajátosságait. Emellett minden gyermek számára igyekszik megteremteni azokat a feltételeket, amelyek az érzelmi biztonságukat és a szellemi szabadságukat biztosítják.

Állásinterjúra felkészítés skypon keresztül

Állásinterjúra felkészítés skypon keresztül

Képzeld csak el: ott ülsz az állásinterjún, szemben veled az interjúztató HR menedzser, valamint a lehetséges jövendőbeli főnököd. Eddig minden jól ment, bemutatkoztál, elmeséltél néhány dolgot magadról, a szakmai pályafutásodról, eredményeidről, úgy érzed nyeregben van. Aztán elérkezik a rettegett kérdés: folytathatjuk angolul?

Angol tanulás otthon

Angol tanulás otthon

Eleged van abból, hogy éveken keresztül tanulod az angolt és még sem látod az eredményét és nincs gyakorlatban is használható nyelvtudásod? Nem tudsz angolul beszélni és emiatt érvényesülni az életben? Vagy nincs időd, hogy tovább fejleszd angol tudásodat? Szeretnél otthon kényelmesen és bármikor tanulni angolul?

Angolnet

Angolnet

Úgy tűnik ebben az országban mindenki angol nyelvet tanul, sok a nyelviskola és a tanuló is - mégis kevesen beszélnek angolul. Miért van ez? Sok összetevője van az angol tanulás sikertelenségének. Az iskolai oktatás katasztrófális a nagy létszámú csoportok miatt. A 12-15 fős csoportok aligha nevezhetők ideálisnak. Egy jó angol nyelviskola persze sokat segíthet - csak meg kell találni a megfelelőt.

Assimil

Assimil

Az Assimil egy francia cég, melyet 1929-ben alapítottak. Több mint 70 országban van jelen és termékei 47%-át exportálja hála angol, germán, orosz ajkúak számára készült nyelvoktató szettjeinek. 10 külföldi anyanyelven már 70-nél is több adaptációval rendelkezik.

Az otthon tanulás gyakorlata; a múlt, a jelen  és a jövő?

Az otthon tanulás gyakorlata; a múlt, a jelen és a jövő?

A 20. század utolsó évtizedeiben egyre több gyereket tanítottak otthon, s ez a tendencia az elmúlt néhány évben tovább erősödött. A tanulmány egyrészt körképet ad arról, hogy a világ különböző térségeiben milyen a home-schooling jogi szabályozása, másrészt részletesen elemzi, hogy milyen okok, szülői motivációk következtében terjedt el ismét ez a történelem korábbi szakaszaiban természetesnek mondható jelenség.

Az otthontanulásról

Az otthontanulásról

A mai technológia fejlődése megteremtette a lehetőségét annak, hogy ne legyen szükség nagyszámú gyereket nagy csoportokba összeterelni és ott egy kaptafára formált tananyagokkal tömni a fejüket. Gondoljunk csak vissza saját iskolai éveinkre! Mindannyian tudunk olyan példákat találni, eseteket felsorolni, amikor is emberek az iskolarendszerben egész egyszerűen elvesztek.

Beszélgetés az otthontanulásról

Beszélgetés az otthontanulásról

Összehoztunk újra egy találkozót. Nagyon lenyűgözött a meghívott vendég beszámolója. Két otthon tanult gyermeke van, mint a ketten már felnőttek. Nagy élmény volt számomra, mert eddig nem találkoztam személyesen egy természetes tanulás követőjével, aki gyerekei már felnőttek!

Bhaktivedanta Főiskola

Bhaktivedanta Főiskola

Főiskolánk Európa egyetlen olyan államilag akkreditált oktatási intézménye, amely a tradicionális jógahagyományokról és a hinduizmus vaisnava ágáról nyújt ismereteket. Megőrizzük és továbbadjuk a jógáról és a lélekről szóló ősi tudomány elméletét és gyakorlatát.

Hirdetés
Digitális tanulás

Digitális tanulás

A tartalomkezelő rendszer, amit pár éve már próbálgattam. Most, hogy a Moodle-ban dolgozunk, újra elővettem. Telepítettem egy helyi szervert a gépemre, és letöltöttem a legújabb verzióját. Elkezdtem átszabni a kinézetét, és cikkeket hoztam létre.

Drupal alapismeretek

Drupal alapismeretek

Ismét meghirdetem a korábban nagy sikerrel lezajlott Online Drupal Tanfolyamot. A tanfolyam távoktatásos formában, a saját maga meghatározott időbeosztással fog zajlani. A regisztráció jelenleg a 2012 őszi félévében jelentkező hallgatók számára engedélyezett.

Drupal kézikönyv

Drupal kézikönyv

Kézikönyvünk célja a Drupal tartalomkezelő rendszer bemutatása éppúgy, mint mélységeinek tárgyalása. Megközelítésünk időnként speciálisan magyar, hiszen a nyelvi támogatás és a nyelvi funkciókat jól kiegészítő modulok bemutatása is fókuszba kerül, ha magyar felhasználásról van szó.

Drupal Szántó Gáborral

Drupal Szántó Gáborral

Szeretnél megtanulni drupalul? Hogyan kezdesz hozzá, milyen módszerrel? Ha most éppen nem érsz rá, akkor kattints ide, ugyanis Palócz István és Kulcsár Zsolt nagyjából nagyjából ezt készül veled megosztani, ha ráérsz, olvasd el, hogy engem miért érdekel az ő előadásuk.

E-learning

E-learning

Sokat dolgozik? Nem ér rá tanfolyamokra járni? Tanuljon otthonról e-learning tanfolyamaink segítségével! A tudás csak egy kattintás! AKÁR 10% kedvezmény január 4-ig a felnőttképzés, e-learning és nyelviskola oktatási díjából.

E-learning - képzések

E-learning - képzések

E-learning alapú távoktatási képzések: - Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, itthon vagy külföldön folyamatosan hozzáférhet a teljes tanulmányi rendszerhez, a tantárgyi tartalmakhoz. - Személyes konzultációs alkalmak a konzultációs központban, jelentkezési létszámtól függően 3 helyszínen.

E-tananyag

E-tananyag

Az e-iskola egy átfogó vállalatirányítási rendszer, amely felöleli egy középiskola teljes oktatásszervezését, oktatás-adminisztrációját és gazdálkodását. Oktatásszervezés hatékonyan, rugalmasan, egyszerűen.

Eduline

Eduline

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat, ezekből szemezgettünk. Játszva is fejlesztheted az angoltudásod, a feladatokat itt találod.

Tuti menü