Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtanulás otthon képes leírás - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelvtanulás otthon - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthontanulas.tlap.hu » Nyelvtanulás otthon
Keresés
Találatok száma - 23 db
Állásinterjúra felkészítés skypon keresztül

Állásinterjúra felkészítés skypon keresztül

Képzeld csak el: ott ülsz az állásinterjún, szemben veled az interjúztató HR menedzser, valamint a lehetséges jövendőbeli főnököd. Eddig minden jól ment, bemutatkoztál, elmeséltél néhány dolgot magadról, a szakmai pályafutásodról, eredményeidről, úgy érzed nyeregben van. Aztán elérkezik a rettegett kérdés: folytathatjuk angolul?

Angol tanulás otthon

Angol tanulás otthon

Eleged van abból, hogy éveken keresztül tanulod az angolt és még sem látod az eredményét és nincs gyakorlatban is használható nyelvtudásod? Nem tudsz angolul beszélni és emiatt érvényesülni az életben? Vagy nincs időd, hogy tovább fejleszd angol tudásodat? Szeretnél otthon kényelmesen és bármikor tanulni angolul?

Angolnet

Angolnet

Úgy tűnik ebben az országban mindenki angol nyelvet tanul, sok a nyelviskola és a tanuló is - mégis kevesen beszélnek angolul. Miért van ez? Sok összetevője van az angol tanulás sikertelenségének. Az iskolai oktatás katasztrófális a nagy létszámú csoportok miatt. A 12-15 fős csoportok aligha nevezhetők ideálisnak. Egy jó angol nyelviskola persze sokat segíthet - csak meg kell találni a megfelelőt.

Assimil

Assimil

Az Assimil egy francia cég, melyet 1929-ben alapítottak. Több mint 70 országban van jelen és termékei 47%-át exportálja hála angol, germán, orosz ajkúak számára készült nyelvoktató szettjeinek. 10 külföldi anyanyelven már 70-nél is több adaptációval rendelkezik.

Eduline

Eduline

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat, ezekből szemezgettünk. Játszva is fejlesztheted az angoltudásod, a feladatokat itt találod.

Elo

Elo

Már régóta szeretnél nyelvet tanulni, de túl drágának találtad a nyelviskolák árait? Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy órákat utazz egy iskolába? Ragadd meg ezt az egyedülálló lehetőséget, és tanulj velünk! Az ELO-nál angol, német, francia, spanyol, olasz, holland, orosz és japán nyelvi tanfolyamok közül választhatsz!

Gyermeked már tud angolul?

Gyermeked már tud angolul?

Tanítsd meg gyermekedet otthon, játékosan akár több idegen nyelvre a Tudormanókkal! A Tudormanók az egyetlen olyan képességfejlesztő csomag gyerekeknek, amivel otthon a te kicsid is anyanyelvi szinten sajátíthat el egy vagy akár több idegen nyelvet.

Katedra nyelviskola

Katedra nyelviskola

Az alkalmazás a távoktatás és a személyes jelenlét előnyeit kombinálja. A résztvevők csoportos vagy egyéni szervezésben hagyományos nyelvi képzésben vesznek részt a nyelviskola termében vagy a vállalathoz kihelyezetten.

Kreatív nyelvtanulás

Kreatív nyelvtanulás

Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a 'hagyományos' nyelvtanulási módszerek és a Gaál Ottó által kifejlesztett Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi.

Hirdetés
Lingvico

Lingvico

Tanultál már németet? Valamikor régen, de nem használod? Nem volt rá időd: ott volt a család, jöttek a gyerekek... teljes mértékben érthető, hogy nem ez volt az első az életedben. Most viszont lenne rá idő.

Médiabó

Médiabó

A Médiabó Oktatási Központ jelenleg négy (3+1) féle nyelvoktatási módszer keretében kínálja szolgáltatásait a nyelvtanulni vágyók számára. Számos pozitív visszajelzést kaptunk a ma is nálunk tanuló diákoktól és azoktól, akik már befejezték a tanfolyamot és sikeres nyelvvizsgát tettek, illetve sikeresen használják a nálunk tanultakat.

Német tanulás

Német tanulás

Szeretnéd némettudásodat rendszerezni, bővíteni? Itt találsz tananyagokat, tankönyveket. A tananyagok folyamatosan bővülnek. Érdemes időnként úja benézni ide! Kérdésed van, tanácsra van szükséged? Írjál nekünk!

Okosító

Okosító

Nyelvleckéink ingyenesek és hangosak, a képekre és szövegekre kattintással a kiejtés meghallgatható! A tanulás sikerének kulcsa a napi rendszeresség! A tananyagok megjelenítéséhez Flash Player szükséges. A böngésző beállítása is tilthatja a lejátszásukat. A nagy hangállományok miatt a nyelvleckék betöltése lassú lehet, ekkor egy ideig üres oldal látható.

Olasz tananyagok

Olasz tananyagok

Jobb oldalon találod a témaköröket, ezekre a kulcsszavakra kattintva szűkítheted a keresésed, sőt, több kulcsszót is használhatsz, hogy pontosabb találatokat érj el. A lap alján feliratkozhatsz a hírlevelemre vagy hírcsatornámra, hogy rendszeresen értesülj az új feltöltésekről.

Online angol

Online angol

Angolul tudni kell, de megtanulni nem is olyan könnyű. Ha már Ön is vett részt valamely nyelviskola gyakran sokat ígérő és intenzívnek hirdetett tanfolyamán, Ön is tudja, hogy gyakran a tanfolyamok másról sem szólnak, minthogy az oktató kiadja a sokszor teljesíthetetlen mennyiségű házi feladatot, majd megpróbálja számon kérni azt.

Online nyelviskola

Online nyelviskola

Nyelvvizsgára készülsz? Vagy csak most kezdesz el angolul tanulni, és a nyelvtanulásban a rugalmas és hatékony megoldásokat keresed? Az LSI a lehető legmodernebb technológiákat, eszközöket alkalmazza az oktatásban, melyek a XXI. század igényeinek maradéktalanul megfelelő színvonalas, minőségi tudást biztosítják.

Online szóbeli órák

Online szóbeli órák

Mire használhatom ezt a tanulási módszert? Alkalmankénti órákat vegyél, ha éppen egy vizsga, egy utazás, egy munkamegbeszélés, állásinterjú vagy konferencia, vagy csak egy baráti beszélgetés előtt állsz és úgy érzed, fel kellene turbózni az angol nyelvű kommunikációs képességedet.

Tuti menü