Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítástechnika otthon képes leírás - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu
részletek »

Számítástechnika otthon - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthontanulas.tlap.hu » Számítástechnika otthon
Keresés
Találatok száma - 20 db
Digitális tanulás

Digitális tanulás

A tartalomkezelő rendszer, amit pár éve már próbálgattam. Most, hogy a Moodle-ban dolgozunk, újra elővettem. Telepítettem egy helyi szervert a gépemre, és letöltöttem a legújabb verzióját. Elkezdtem átszabni a kinézetét, és cikkeket hoztam létre.

Drupal alapismeretek

Drupal alapismeretek

Ismét meghirdetem a korábban nagy sikerrel lezajlott Online Drupal Tanfolyamot. A tanfolyam távoktatásos formában, a saját maga meghatározott időbeosztással fog zajlani. A regisztráció jelenleg a 2012 őszi félévében jelentkező hallgatók számára engedélyezett.

Drupal kézikönyv

Drupal kézikönyv

Kézikönyvünk célja a Drupal tartalomkezelő rendszer bemutatása éppúgy, mint mélységeinek tárgyalása. Megközelítésünk időnként speciálisan magyar, hiszen a nyelvi támogatás és a nyelvi funkciókat jól kiegészítő modulok bemutatása is fókuszba kerül, ha magyar felhasználásról van szó.

Drupal Szántó Gáborral

Drupal Szántó Gáborral

Szeretnél megtanulni drupalul? Hogyan kezdesz hozzá, milyen módszerrel? Ha most éppen nem érsz rá, akkor kattints ide, ugyanis Palócz István és Kulcsár Zsolt nagyjából nagyjából ezt készül veled megosztani, ha ráérsz, olvasd el, hogy engem miért érdekel az ő előadásuk.

Elo - weboldal készítés

Elo - weboldal készítés

A tanfolyam segítségével elsajátíthatja a weblapszerkesztéshez szükséges ismereteket, megismerkedhet az internet felépítésével, a HTML-nyelv szerepével, a pixelgrafikus programokkal. A kurzus betekintést nyújt a tipográfiába, a színelméletbe és útmutatást nyújt egy arculatterv elkészítéséhez. A tanfolyam végére Ön képes lesz önállóan megszerkeszteni egy weblapot, és ismereteit felhasználhatja munkájában, amennyiben a web- és tartalomfejlesztés, valamint a grafika szakterületén kíván tevékenykedni.

Idősebbek is elkezdhetik

Idősebbek is elkezdhetik

Az igazi különbséget más könyvhöz, oktató videóhoz és tanfolyamhoz képest az adja, ahogyan tanítom a számítógép használatát. Hiszen maga az anyag, amit el kell sajátítanod annak érdekében, hogy magabiztos felhasználója legyél a számítógépnek, többé-kevésbé adott.

Informatika tanulás

Informatika tanulás

Ebben a rohamosan fejlődő szférában a verseny igen erős - nem maradhatunk le! Tudjuk, hogy a fejlődés elkerülhetetlen, már csak azt kell eldöntenünk, hogy ennek részesei leszünk vagy sem. Ön mit tesz?

Joomla magánórák

Joomla magánórák

Válassza a magánórákkal való tanulást és kérdezze meg, amire eddig még sehol sem kapott választ. Joomla elsajátítása magánórákkal az interneten keresztül. Ez Magyarországon az első és ma még egyedülálló lehetőség, melyet csak itt, a joomlabolt-ban talál !

Joomla tanulás

Joomla tanulás

A Joomla 1.5-ről 2.5 változatra való frissítése nem egyszerű dolog. Rendben, túl finoman fogalmaztam: gyakorlatlan felhasználónak a Joomla 1.5-2.5 frissítés igazi rémálom. Nekem legalábbis. Azt azonban biztos te is hallottad már, hogy a dolgok néha csak akkor haladnak előre, ha szembenézel a félelmeiddel és legyőzöd azokat.

Hirdetés
Joomla távoktatás

Joomla távoktatás

A Joomla szabad forráskódú CMS rendszer ma talán a világ legnépszerűbb honlapmotorja. Minimális honlapkészítési tudással már készíthetünk magunknak honlapot. Ezen felül kétségtelenül ingyenessége is nagyon vonzó, ám mindez nem jelenti azt, hogy már tudunk honlapot készíteni. A Joomla-rendszert ugyanúgy meg kell ismerni, érteni, tanulni és megfelelően használni, mint bármi mást. Igaz ugyan, hogy nem szükségesek az alapok elsajátításához programozói, informatikai ismeretek, de hosszú távon elengedhetetlenek.

Nagy Gusztáv

Nagy Gusztáv

A tanfolyamot azok számára ajánlom, akik szeretnék a saját honlapjukat a keresők (elsősorban Google) számára felkészíteni, vagy szeretnék a SEO szakma alapjait megismerni. A tanfolyam része egy konkrét honlappal (tipikusan a saját honlapjával) kapcsolatos keresőoptimalizálási tanácsadás is.

Pc egyszeregy

Pc egyszeregy

Miért utazna órákig, és fizetne óriási összegeket azért, hogy egy zsúfolt teremben, a hátsó sorok egyikében üljön végig, egy alig-alig halható előadást. Majd otthon, a saját számítógépét használva, házi feladatnak álcázva, szerezze meg, a számítógép kezeléséhez szükséges tudást.

PC könnyedén, otthon!

PC könnyedén, otthon!

A PC Könnyedén gyorstalpaló számítógépes tanfolyama teljesen ingyenes, Önnek egy fityingjébe sem kerül. Nem ígérjük azt, hogy Ön egyik pillanatról a másikra minden erőfeszítés nélkül profi számítógép-használó lesz. Csak olyat ígérünk, amit teljesíteni tudunk. Ön nem lehet pillanatok alatt profi, de velünk és egy kis gyakorlással rövid idő alatt már nagyon sok mindent megtanulhat!

Tanuld meg a HTML-t!

Tanuld meg a HTML-t!

Akkor válik 'működővé' egy weblap, ha az egyes dokumentumai kontaktusban vannak egymással. Sőt, az az igazi, ha külső kapcsolatokra is képes, azaz internetre kilépve ér el oldalakat, vagy e-mail - levelező-kapcsolatot tud létesíteni.

Tanulj és keress pénzt!

Tanulj és keress pénzt!

Vélemények tapasztalatok a sikerprogramról ami olyan előnyöket nyújt, amit jelenleg egy távmunka rendszer sem tud biztosítani a munkatársainak . Persze az internet tele van mindenféle csábító ajánlattal ahol azt ígérik, hogy nem kell dolgozni csak befizetni x összeget, vagy esetleg bevinni egy két embert és majd dől a lé. Magára vessen aki ilyeneknek bedől és csak magát hibáztathatja ha esetleg még a pénze is elúszik.

Tanulj Html-t könnyen

Tanulj Html-t könnyen

A honlapkészítéshez szükség lesz a HTML (HyperText Markup Language = hiperszöveges jelölőnyelv) és a CSS (Cascading Style Sheets = rangsorolt stíluslapok vagy egymásba ágyazott stíluslapok) megismerésére.

Tanulj Joomlát

Tanulj Joomlát

Köszöntünk a Joomla fejlesztői, használói és támogatói nevében. A Joomla egyike a vezető nyílt forráskódú CMS platformoknak (tartalomkezelő rendszer). A Joomla egy tesztelt, bővíthető és hatékony eszköz, melyet aktív és barátságos fejlesztő- és felhasználóközösség támogat az egész világon.

Tuti menü