Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyiségfejlesztés képes leírás - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu
részletek »

Személyiségfejlesztés - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthontanulas.tlap.hu » Személyiségfejlesztés
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Waldorf-pedagógia

A Waldorf-pedagógia

Ez a pedagógiai felfogás hangsúlyozottan tiszteletben tartja a gyermekek, a diákok és szülők vallásos és egyéb meggyőződését, valamint az eltérő nemzeti kultúrák sajátosságait. Emellett minden gyermek számára igyekszik megteremteni azokat a feltételeket, amelyek az érzelmi biztonságukat és a szellemi szabadságukat biztosítják.

Fejlesztő eszközök gyerekeknek

Fejlesztő eszközök gyerekeknek

A jatekliget.hu-n jó néhány külföldi és hazai gyártó termékét megtalálhatják az érdeklődők. A bolt kínálatában fejlesztő eszközök, logikai játékok, óvodai bútorok, egyszemélyes, illetve társasjátékok, fajátékok, építő játékok, járgányok, illetve könyvjellegű termékek szerepelnek. Az internetes oldalon lehetőség van életkor, árkategóriák, illetve játék típusa szerint való keresésre. Mindezen felül a Játékliget munkatársai online vagy személyesen szívesen nyújtanak személyre szabott tanácsot a játékválasztáshoz a gyermekek életkorának és érdeklődésének megfelelően.

Hősök tere tréning

Hősök tere tréning

Önmagunkért kiállni és másokért cselekedni - olyan tulajdonságok, amelyeket mindannyian tisztelünk. Élhető lakóházzá, utcává, várossá, munkahellyé vagy éppen iskolává építeni azt a közösséget, ahol így gondolkozik az emberek többsége. Hisszük és tudjuk, hogy ez a mentalitás tanulható és tanítható, valamint hogy mindenki képes a változásra.

Kernes Tréning

Kernes Tréning

A Ker­ner Tra­i­ning azért jött létre, hogy önfej­lesztő esz­kö­zö­ket - ingye­nes online tré­ning, köny­vek, tudás­anya­gok, sze­mi­ná­ri­u­mok - adjon a kezedbe. Irat­kozz fel hír­le­ve­lünkre és érte­sülj első kéz­ből az újdonságokról! A jelent­ke­zés­sel 5 napon­ként auto­ma­ti­ku­san fogod kapni az 50 részes sze­mé­lyi­ség­fej­lesz­tési soro­za­tun­kat. Az ingye­nes online tré­ning tár­gyalja az önfej­lesz­tés min­den fon­to­sabb témakörét.

Önmegvalósítás

Önmegvalósítás

Te legyél boldog, ne az új év! Évekkel ezelőtt hallottam ezt a jópofa és találó mondást, amiben van igazság, hiszen ne az éveknek akarjunk jót, hanem magunknak! Ez alapján szintén csak mi legyünk boldogok, szerencsések, eredményesek és sikeresek az új esztendőben!

Sikerprogram

Sikerprogram

Több évet tanulással töltöttem azért, hogy megtudjam a titkát a sikeres embereknek, rengeteg tapasztalatot szereztem és arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy ez nem más mint az önbizalom. Neked van önbizalmad?

Személyiségfejlesztő tréning

Személyiségfejlesztő tréning

Nem csupán a résztvevőkről gondoskodunk, hanem Rólad is, ha nem tudtál eljönni. Az alábbi tréningek összefoglalói segítenek újra feleleveníteni az élő rendezvények hangulatát, valamint forrásai az elhangzott kompakt ötleteknek. Szeretnél értesülni az újdonságokról?

Tűzz ki célokat!

Tűzz ki célokat!

Mindazok, akik komoly eredményeket értek el életükben valamely területen, ismerik a célkitűzés folyamatát. Az élet egyes területein pedig egyszerűen elengedhetetlen az alkalmazása. Az a sportoló, aki nincs tisztában céljaival, sosem kerül az élmezőnybe. Az a vállalat, amely nem készít komoly terveket, sosem lesz igazán sikeres.

Tuti menü