Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távoktatás - otthontanulás képes leírás - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu
részletek »

Távoktatás - otthontanulás - Otthontanulás - programok, távoktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthontanulas.tlap.hu » Távoktatás - otthontanulás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Bhaktivedanta Főiskola

Bhaktivedanta Főiskola

Főiskolánk Európa egyetlen olyan államilag akkreditált oktatási intézménye, amely a tradicionális jógahagyományokról és a hinduizmus vaisnava ágáról nyújt ismereteket. Megőrizzük és továbbadjuk a jógáról és a lélekről szóló ősi tudomány elméletét és gyakorlatát.

E-learning

E-learning

Sokat dolgozik? Nem ér rá tanfolyamokra járni? Tanuljon otthonról e-learning tanfolyamaink segítségével! A tudás csak egy kattintás! AKÁR 10% kedvezmény január 4-ig a felnőttképzés, e-learning és nyelviskola oktatási díjából.

E-learning - képzések

E-learning - képzések

E-learning alapú távoktatási képzések: - Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, itthon vagy külföldön folyamatosan hozzáférhet a teljes tanulmányi rendszerhez, a tantárgyi tartalmakhoz. - Személyes konzultációs alkalmak a konzultációs központban, jelentkezési létszámtól függően 3 helyszínen.

E-tananyag

E-tananyag

Az e-iskola egy átfogó vállalatirányítási rendszer, amely felöleli egy középiskola teljes oktatásszervezését, oktatás-adminisztrációját és gazdálkodását. Oktatásszervezés hatékonyan, rugalmasan, egyszerűen.

Építész továbbképző

Építész továbbképző

A korábban már megrendelt távoktatás tesztjei továbbra is teljesíthetők, illetve a már sikeresen vizsgázott résztvevők az anyagot szabadon letölthetik! Jelen távoktatási anyag 16 előírt (kötelezően teljesítendő) és 19 javasolt (választható) anyagrészből áll. Az előírt anyagrészek mindegyikét, a javasolt anyagrészekből legalább 6 darabot teljesítenie kell.

Erdő- és mezőgazdasági képzések

Erdő- és mezőgazdasági képzések

Szakképző irodánk az erdő- és mezőgazdaságban tevékenységet folytatni kívánó szakemberek képzésében nyújt segítséget. Mezőgazdasági gépek kezelése, földek művelése, gazdaságok működtetése mind megtanulható akár távoktatásban is. Aranykalászos gazda tanfolyam, fakitermelő, erdészeti gépkezelő és további több a témával kapcsolatos képzés várja a jelentkezőket! Folyamatos képzéseink: aranykalászos gazda, fakitermelő, erdészeti rakodógép kezelő, közelítőgép kezelő, mezőgazdasági gépkezelő, erdőművelő, lakott területi fakitermelő. Rugalmas oktatással, és kedvező fizetési lehetőségekkel állunk rendelkezésre.

Felnőttképzés, távoktatás, vizsgaközpont

Felnőttképzés, távoktatás, vizsgaközpont

Olcsó képzéseink országosan: Debrecen, Salgótarján, Szolnok, Békéscsaba, Szekszárd, Eger, Szeged, Kecskemét, Tatabánya, Nyíregyháza, Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Győr, Miskolc, Szombathely, Zalaegerszeg és egyéb helyszíneken kerülnek lebonyolításra. Online tanfolyamokkal, tréningekkel is állunk rendelkezésére, melyek elérhetővé teszik az otthoni tanulást. Aranykalászos gazda, szociális gondozó és ápoló, növényvédelmi technikus, méhész, fitness instruktor, családsegítő és további olcsó, gyors okj tanfolyamok, képzések!

Fitoterápia távoktatás

Fitoterápia távoktatás

A gyógynövényekkel történő gyógyítás a legősibb terápiás módszer a világon. A mai nyugati fitoterápia tartalmazza egyrészt a modern orvoslás módszereit pl.: anamnézis felvétele, terápiás terv készítése, a terápia vezetése és zárása.

Könyvelő tanfolyam

Könyvelő tanfolyam

Cégünk négy éve indította el okj-s mérlegképes könyvelő tanfolyamát, melyet a Budapesti gazdasági Főiskola közös szervezésében hirdetett meg. A tanfolyamon neves előadókkal találkozhatsz, és emelt óraszámunknak köszönhetően több kredit pont is szerezhető. A képzés távoktatásban, otthonról követhető előadásokkal várja jelentkezőit. Egyedülálló blended learning oktatási tematikánknak köszönhetően a tanfolyamot saját időbeosztásodnak megfelelően tudod alakítani. Amennyiben a kurzusról bővebb tájékoztatást szeretnél kapni, látogass el weboldalunkra és érdeklődjél elérhetőségeinken a részletekről, indulásokról, időpontokról.

Hirdetés
Lingvico - távoktatási anyagok

Lingvico - távoktatási anyagok

Jelenleg az alábbi távoktatási anyagok közül választhat. Jelentkezéshez kattintson az Önt érdeklő távoktatási anyagnál lévő 'Jelentkezem!' gombra, majd töltse ki a megjelenő Jelentkezési Űrlapot. A Jelentkezési űrlap elküldése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Masszázs tanfolyamok otthonról

Masszázs tanfolyamok otthonról

A Harmónia Háza egy olyan hely, amely a természetes gyógymódok, illetve különböző keleti és nyugati masszázs, energiagyógyászat, spiritualitás iránt érdeklődők számára tartott KISCSOPORTOS oktatásoknak, egyéni kezeléseknek, masszázs- és életmód terápiának ad helyet. Családias légkörben sajátíthatod el tanfolyamainkon a különböző masszázsok, és egyéb természetgyógyászati gyógymódok titkait. Frissítő-lazító masszázs tanfolyam Cigánykártya tanfolyam Babamasszázs Bach-virágteráp ia Sómasszázs és terápia Wellness 5 in 1 masszázs tanfolyam Cellulit és fogyasztó masszázs tanfolyam

Novoscholl

Novoscholl

A NovoSchool Kft. a nyelvoktatás és vizsgáztatás területén több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkező intézmény, 2003. elején az elsők között kapta meg az Akkreditált Felnőttképzési Intézmény címet (AL-0037), amely az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerrel együtt a magas minőség garanciája.

Pedagógus portál

Pedagógus portál

A neteducatio.hu folyamatosan elérhető tanfolyamai az új Nemzeti Alap Tanterv, illetve a keret tanterv kritériumainak megfelelő erkölcsi és etikai képzéseit kínálja pedagógusok számára. Képzéseink a középiskolások etika oktatásához, valamint általános iskolások felső tagozatosainak erkölcsi oktatásához nyújt átfogó ismereteket, melyekkel színesebbé érdekesebbé tehetik tanóráikat. Az oktatás távoktatásban történik, melynek előnyeit már nem egy résztvevő pedagógus kollégánk megtapasztalta és pozitív élményeit megosztotta honlapunkon. Sok időt és pénzt takarítanak meg hallgatóink, hiszen otthonukban kényelmesen utazás nélkül, saját időbeosztás szerint tanulhatnak. Egyszerű, alapvető számítógépes ismeret elég, hogy eligazodjanak az online oktatásban.

Tanár kell

Tanár kell

A Tanárkell Kft. egyik alapítója húszéves gimnáziumi és egyetemi oktatói gyakorlattal rendelkezik, másik pedig az elmúlt 10 évet az internetes tartalom és megoldások világában töltötte, mellette pedig meghívott oktató a Szegedi Tudományegyetem Médiatudományi szakán.

Tanfolyamok, akár otthonról!

Tanfolyamok, akár otthonról!

Országszerte induló, a trendek alapján alakított képzéseinkkel igyekszünk megadni a lehetőséget a továbbtanulásra olyan helyeken is, ahol a távolság, illetve munka korlátozza az oktatások tantermi formáin való részvételt. Segédanyagaink és felkészült oktatóink segítik az alapok elsajátítását. Leendő hallgatónk számos népszerű tanfolyamunk közül válogathat. Ha eddig kereste a megfelelő lehetőséget a továbbtanulásra, ne habozzon! Jelentkezzen képzéseink bármelyikére. Kérdéseire készséggel válaszolunk!

Távoktatás fogalma

Távoktatás fogalma

A távoktatás az oktatás egy olyan formája, ahol a tanár és a diák nem egy helyen vannak. A hallgató a képzési idő nagyobbik részében egyedül, önállóan tanul, kisebb részében pedig konzultációkon vesz rész.

Távoktatás hatékonyan

Távoktatás hatékonyan

A számítógép kezelés tanfolyamokon olyan szoftverek oktatására kerül sor, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a digitális írástudáshoz és a különböző informatikai eszközök használatához. A képzés alapvetően PC számítógépeken történik, de a megszerzett ismeretek más informatikai platformokon, mint például okos telefonokon vagy táblaszámítógépeken is jól alkalmazhatók.

Tuti menü